1 Aralık 2006 Cuma

Yardım

Yorum

  • Blog'daki metinlerle ilgili yorum yapmak herkes için açıktır. Her bir metnin altında bulunan yorumla ilgili ölümü kullanarak yorum yapabilirsiniz.
  • Kötüye kullanımı engellemek amacıyla yorumlar onaydan geçerek yayınlanmaktadır. Bu da zaman zaman 1-2günlük gecikmelere neden olabilmektedir.
  • Yazılan yorumlarda yazımla ilgili düzeltmeler yapılabilir ancak içerikle ilgili düzeltme yapılmayacaktır.
Metin
Çalışma açısından yayınlanmasını yararlı gördüğünüz metinleri bize ulaştırabilrsiniz. Bunun için bu yardım yazısının altına yorum yazarak size ulaşmamızı sağlayabilirsiniz. Yorumda lütfen size ulaşabileceğimiz geçerli bir e-posta adresi bulundurun. Bu yorumlar yayınlanmayacağından verdiğiniz e-posta adresinin güvenliği konusunda endişe etmenize gerek yoktur.

İletişim
Bizimle iletişim kurmak için de bu yardım yazısının altındaki yorum bölümünü kullanabilirsiniz. Bu bölümde yazılan yorumlar yayınlanmayacak, yalnızca iletişim kurmak için kullanılacaktır. Bu nedenle blogdaki bir metinle ilgili yapmak istediğiniz bir yorumu o metnin altına yazın.

Arama
Blog içinde arama yapmak isterseniz, her sayfanın en üstünde görülen çubuğun en solundaki arama kutusunu kullanabilirsiniz. Aramak istediğiniz anahtar sözcükleri bu kutucuğa yazıp klavyenizdeki "Enter" tuşuna basmanız yeterli olacaktır.

0 yorum: